Festivales

100.000 espectadores en el Festival Al Carrer de Viladecans

El Festival Al Carrer de Viladecans cierra una nueva edición congregando a más de 100.000 espectadores durante los cuatro días de frenética actividad. Entre las obras presentadas se señalan como puntos de máximo interés el espectáculo ‘Gaitana’ de Teatro de La saca y la espectacularidad de Transe Express con su itinerante ‘M.O.B.’ El Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans Al Carrer va acabar ahir diumenge a mitjanit amb un gran castell de focs d’artifici. La millor forma per celebrar l’èxit de públic de l’edició d’enguany, la dinovena, que ha combregat més de 100.000 persones en els quatre dies de frenètica activitat cultural a la ciutat.
Però també la vessant artística ha estat un èxit. Com a indiscutible atractiu d’aquest any les dues carpes de circ amb Max et Maurice i Bibendum Tremens han mostrat dos magnífics espectacles on les tècniques més tradicionals de circ es combinen amb un esplèndid treball escenogràfic, de maquillatge i vestuari, oferint ambdos muntatges evocadors i plens de lirisme.
També s’ha de destacar el impacte de dues companyies ben diferents. Per una banda, Teatro de la Saca amb “Gaitana” un poderós exercici de teatre de carrer contemporani amb un missatge en contra dels maltractaments de gènere a través de la barreja de tècniques i llenguatges, amb audiovisuals, teatre, dansa i música. Per l’altra Transe Express, una companyia que va bocabadar amb el seu muntatge “M.O.B.”, un itinerant amb un final a més de 20 metres d’altura.
També els polonesos de Teatr Kto van aconseguir un gran èxit, amb el seu muntatge “Quixotage”, i en Karnavires, que van presentar a Viladecans “Être ou ne pas être”, van fer gaudir milers de persones el dissabte amb el seu llenguatge de carrer ple de força i simbolismes.
Com a sorpreses de la programació d’enguany han destacat companyies com Midi 12, amb una espectacular fanfàrria elèctrica, Kirkas Gaya, amb el seu circ aeri de petit format, Wazovol, amb “Cours, Johnny cours” i Oddlings, amb una impactant proposta amb mim, acrobàcia i contorsionisme d’altíssima qualitat.
L’organització vol destacar també el civisme i el comportament exemplar del públic, artistes i professionals que, com ja és tradició al certamen viladecanenc, van fer de la ciutat una veritable festa de les arts de carrer durant quatre dies.


Mostrar más

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba