El Chivato

Denuncia contra la agresion e interrupción de un espectáculo de la Quadra Màgica

Atentado contra la cultura: agresión física por parte de un responsable de sala hacia los actores de una compañia de teatro e interrupción violenta del espectáculo de la Companyia La Quadra Màgica en el Antic Teatre de Barcelona. NOU COMUNICAT DE LA QUADRA MÀGICA.
2on acte de censura contra el Cabaret Pedrolo de La Quadra Màgica i greus agressions a tres dels seus intèrprets a l’Antic Teatre de Barcelona
Comunicat:
La Quadra Màgica davant les agressions que dos dels seus actors van patir aquest diumenge 25 de març i la interrupció de l’espectacle Cabaret Pedrolo a l’Antic Teatre.
Dos responsables de l’Antic Teatre de Barcelona van interrompre la representació del Cabaret Pedrolo de la Cia. La Quadra Màgica, entrant a l’escenari al minut 40 de la representació per insultar als espectadors, treure’ls les seves begudes i posteriorment apagar les llums de la sala.
Tot i així, el grup d’artistes de La Quadra Màgica va continuar la seva actuació amb el llum dels encenedors de part del públic encesos, reprenent el text de la obra amb les paraules ‘ Ell és el límit. Tu ets el nostre límit. Ell és el límit.’
Això va tenir una durada d’un parell de minuts, fins que una de les actrius que hi era fora d’escena va informar als seus companys que un dels responsables de la sala agredia a dos actors que intentaven esbrinar el que passava per tal de continuar l’espectacle al mateix temps que amenaçava de mort al director de la companyia mentre aquest es trobava en escena.
El motiu que van al•legar els responsables de la sala va ser que alguns dels espectadors estaven consumint cervesa dintre d’aquesta.
L’espectacle, Cabaret Pedrolo, inclou que l’espectador pugui beure tot just abans que comenci l’espectacle qualsevol beguda que desitgi (aigua, sucs, cervesa o vi) que és adquirida (previ pagament) a la barra del mateix local i/o servida per un dels actors que fa l’animació inicial que inclou l’espectacle.
El diumenge el públic va demanar 10 cerveses, dues botelles d’aigua, un gin tònic i un ron amb llimona.
Aquesta era la quarta sessió que La Quadra Màgica. feia a aquest local sense cap inconvenient per part dels responsables de la sala fins que es van produir els incidents relatats.
El públic de l’Antic va reaccionar amb aplaudiments a la companyia, fins i tot , van creure que els incidents formaven part de l’espectacle.
Es dóna la circumstància que aquesta és la segona interrupció que La Quadra Màgica pateix amb aquest espectacle ( La Torre de Claramunt. 28-Gen-07).
Curiosament totes dues interrupcions s’han produït en el mateix moment de l’espectacle.
La companyia va acabar l’espectacle demanant disculpes als espectadors mentre els responsables de la sala feien fora al públic.
Davant les agressions a dos dels membres de la companyia i les amenaces de mort al responsable i director de la companyia (Josep Riera) La Quadra Màgica van haver de trucar els mossos d’esquadra per poder sortir del teatre amb l’escenografia de l’espectacle.
La companyia ha interposat tres denuncies als mossos d’esquadra contra el responsable de la sala que va protagonitzar les agressions.
La Directora de l’Antic Teatre, (Semolina) ha trucat aquest dilluns al matí al director de la La Quadra Màgica, Josep Riera per demanar disculpes a tota la companyia i assegurar-los que es prendran mesures per que els fets no es troben a repetir. La directora i actriu s’ha mostrat molt afectada pel que ha succeït i en els propers dies mantindrà una reunió amb La Quadra Màgica per oferir personalment les seves disculpes als cadascú dels actors i actrius del col•lectiu.
Malgrat els fets i les amenaces la companyia té intenció de continuar amb l’espectacle. El proper divendres 30 de març a les 21:30 tindrà lloc la darrera representació (de moment) a Barcelona:
Divendres 30 de març
Albricias de Gràcia / 21:00 hrs
C/Robí nº 5 – junt a plaça del Diamant (Gràcia)
sortida 4 euros.

Telf reserves: 93 243 48 63 – 645 765 631

PER AQUESTA FUNCIÓ ESTAN INVITATS ELS 41 ESPECTADORS DE LA FUNCIÓ SUSPESA EL DIUMENGE A L’ANTIC.
L’espectacle sortirà de gira durant els mesos d’abril i maig:
20 d’abril: Sant Sadurní de Noia

25 – 26 i 26 : Madrid (Plaza de Las Artes i Espacio Tesauro, Lavapies)

per confirmar: Piera i Sant Quirze del Vallès.
14, 15, 21 i 22, 28 i 29 d’abril la companyia estrena una versió actualitzada del clàssic d’Àngel Guimerà Terra Baixa, que porta per títol HOTEL BARCELONA.

L’obra està ambientada a un petit hotel de Poblenou afectat pel pla 22@, el propietari del qual trama un pla per subornar la societat barcelonina casant-se amb una pubilla d’una rica família. Abans però tindrà que casar la seva amant amb un imbècil per desfer els rumors que corren sobre ell.

Les representacions tindran lloc a L’Ateneu La Flor de Maig de Barcelona, local d’assaig de la companyia.

Aprofitem per donar moltissimes gràcies a tot el públic, mitjans de comunicació i gent del món del teatre que ens està manifestant el seu suport.
merci! (i feliç dia del “teatre”)

Ningú podrà amb nosaltres perquè som La Quadra Màgica, perquè som una família, poden intentar treure’ns la vida, fins i tot poden arribar a fer-ho, però mai ens trauran la llibertat. Mai ens rendirem.
Lerticio (personatge del CABARET pedrolo)


Mostrar más

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba