El Chivato

Marcel Gros, Premio en La Mostra de Igualada

Inventari, la última producción del payaso Marcel Gros ha obtenido el Premio Caixa Catalunya en la 19a edició de La Mostra – Fira de teatre infantil i juvenil de Igualada, que se otorga por votación popular. Inventari, l’última producció del pallasso manresà Marcel Gros, és l’espectacle més ben valorat pel públic que ha assistit a la 19a edició de La Mostra – Fira de teatre infantil i juvenil que ha tingut lloc a Igualada entre el 14 i el 18 de maig. Aquest és el segon any que Caixa Catalunya atorga el Premi al millor espectacle en el marc de La Mostra; el de l’any passat va recaure en Secrets del Mag Lari.
El guardó està dotat en 3.000 euros i suposa un important reconeixement a la companyia que el rep, ja que són els mateixos espectadors els qui decideixen el veredicte. El vot (quantificat de l’1 al 10) s’ha emès a través d’unes butlletes situades a la sortida dels espais d’actuació i en les quals hi figuraven el nom dels muntatges de les 57 companyies que han participat a la fira.
En aquesta edició s’han comptabilitzat 3.388 vots. L’espectacle més votat és Inventari (clown) de Marcel Gros amb una puntuació de 9,04. En segon lloc es troba Sherlock Holmes i el club dels pèlrojos (teatre musical) de Lazzigags amb un 8,99 i, en tercera posició, Contencinc (teatre i contes) de la Cia. Anna Roca amb 8,55 punts. Tant les funcions de Marcel Gros com les d’Anna Roca s’han pogut veure en estrena a Igualada.


Mostrar más

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba