Festivales

El Festival de Damas Mágicas de Terrassa homenajea a Ana Tamariz

Los días 10, 11 y 12 de julio la ciudad de Terrassa acogerá la cuarta edición del Festival Internacional de Dames Màgiques, DAMA, un certamen de magia que tiene a las mujeres como protagonistas y que en esta edición homenajeará a Ana Tamariz.

Els dies 10, 11 i 12 de juliol la ciutat de Terrassa acollirà la quarta edició del Festival Internacional Dames Màgiques Dama, un certamen de màgia que té a les dones com a màximes protagonistes. Dama reivindica el paper protagonista de les dones com a magues i no només com a assistents dels mags. És per això que el quadre d’artistes que actuen a Dama està integrat únicament per dones, convertint el Festival Internacional Dames Màgiques en el primer del món d’aquest estil.

El 4t Festival internacional dames màgiques d’enguany compta amb vuit activitats procedents i amb artistes de reconegut prestigi que venen de Rússia, Alemanya, França, Argentina, Extremadura, Madrid i Catalunya. El festival també compta amb tres presentadores que no deixaran a ningú indiferent per als tres actes principals.

Programació

El festival que té una durada de tres dies arrenca el divendres dia 10 al vespre al Teatre Alegria amb la inauguració en la qual es lliura el premi Dama Màgica d’Honor que enguany recau en Ana Tamariz, filla del cèlebre Juan Tamariz i mare de mags.

Ana Tamariz és des de fa 19 anys directora de l’escola de màgia que porta el seu nom, única a l’Estat espanyol. El guardó el lliurarà Paula Navia una jove maga de 14 anys que just comença ara endinsar-se en aquest apassionant món de la màgia i l’il·lusionisme. La Gala inaugural que es farà al Teatre de l’Alegria i que estarà presentada per Amelie (Madrid) comptarà amb l’actuació de Inga Savitskaya (Rússia), Patri Zenner (Extremadura), Alana (Alemanya) i Valeria Guglietti (Argentina).

La jornada de dissabte començarà a la Casa Soler i Palet (12 hores) amb la conferència Les dones i els festivals de màgia de Patri Zenner (Extremadura).

Zenner és codirectora del Festival Extremagia de Don Benito (Badajoz). Ja a la tarda es duran a terme dos tallers (de 18.30 a 20 hores) a la plaça Vella de Terrassa. Es tracta d’un taller de màgia organitzat per G.A.A.C i d’un de Titelles màgics organitzat per Teia Moner.

La gala de la nit de dissabte (22 hores) que es fa al Teatre Alegria comptarà amb Glòria Font de presentadora i amb les actuacions de Natalie Rios (França), Inga Savitskaya (Rússia), Amelie (Madrid), Patri Zenner (Extremadura), Marimar (Catalunya) i Alana (Alemanya). Un cop acabada aquesta gala, el festival es trasllada, a les dotze de la nit a la Jazz Cava de Terrassa a on Akira presentarà una Sessió Golfa en la qual hi poden participar tots aquells homes i dones que vulguin fer màgia i participar al 4t Festival internacional dames màgiques.

El festival tanca diumenge amb una matinal pensada per a les famílies. La plaça del Progrés acollirà una nova edició dels tallers de màgia i de titelles màgics (d’11 a 12.30 hores) i a continuació Valeria Guglietti (Argentina) oferirà al Teatre Alegria (12.30 hores) un espectacle per a tots els públics que tancarà la 4t edició del Dama.

El 4t festival internacional dames màgiques està organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Caixa Laietana i Jazz Terrassa col·laboren al certamen que està produït per GAAC, SL i compta amb la direcció artística de Teia Moner.

Les entrades es poden adquirir a la taquilla del Teatre Alegria el mateix dia de la funció o bé a través del Telentrada de Caixa Catalunya.


Mostrar más

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba