El Chivato

Cuatro artistas de Pallassos Sense Fronteres realizan una gira por Cisjordania

Pallasses sin Fronteras, en colaboración con la Agencia de Naciones Unidas para los Refugiados Palestinos (UNRWA), está llevando a cabo una intervención en Cisjordania para atender la infancia Palestina refugiada y la infancia Beduina, afectadas por tensiones militares y episodios de violencia que marcan sus vidas diariamente. Hasta el 3 de junio un equipo formado por los artisitas Javier Ariza, Beatriz Garrido, Enrique Méndez y Rubén Riu, voluntarios de Pallasses sin Fronteras realizarán una gira de espectáculos de circo y payasos dirigida a la infancia Palestina refugiada y a la infancia Beduina.

 

Del 19 de maig al 3 de juny, un equip de 4 artistes professionals voluntaris de Pallassos Sense Fronteres format per Javier Ariza, Beatriz Garrido, Enrique Méndez i Rubén Riu viatgen a Cisjordània, Palestina, per dur a terme una gira d’espectacles de circ i pallassos per a la infància Palestina refugiada i la infància Beduïna. La gira es realitzarà al llarg i ample de Cisjordània, en diferents camps de refugiats i poblacions palestines i també en assentaments de població Beduïna. Es realitzaran entre 2 i 3 actuacions diàries i es preveu atendre aproximadament a uns 5.000 nens i nenes en total.

La inestabilitat política a la regió, el conflicte Àrab-Israelià, l’ocupació i les incursions militars intermitents a Cisjordània per part de l’exèrcit d’Israel es tradueix en enfrontaments violents i en la despossessió sobre la població. Són especialment vulnerables els infants, els que pateixen més que ningú les conseqüències de la vida en permanent exili en un camp de refugiats.

Néixer i créixer refugiat Palestí a l’Orient Mitjà suposa presenciar la violència, viure sota ocupaci , patir pèrdues … i tot això té un impacte molt negatiu en el seu desenvolupament. Malgrat els esforços de la Societat Civil , organitzacions internacionals i agències de les Nacions Unides , els nens i nenes necessiten suport emocional que els ajudi a establir mecanismes per poder superar les situacions d’estrès i angoixa , derivades de les situacions de violència en què es troben.


Mostrar más

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba