El Chivato

Roger Peña gana el IV Torneo de Dramaturgia catalana del festival Temporada Alta

El dramaturgo Roger Peña gana el IV Torneo de Dramaturgia catalana con el texto ‘El recanvi’. El dramaturgo se impone a Daniela Feixas, finalista con ‘Amanita Phalloides’, en esta experiencia teatral que ha confrontado durante siete jornadas a ocho dramaturgos catalanes de primero nivel y que se ha desarrollado en el marco del festival Temporada Alta de Girona y Salt 2014.

 

El públic de la Sala La Planeta, amb els seus vots, ha donat la victòria a Roger Peña a la final del IV Torneig de Dramatúrgia Catalana celebrat avui dilluns 1 de desembre a Girona, en el marc del festival Temporada Alta. Roger Peña s’ha imposat a Daniela Feixas amb el seu relat El recanvi, un text que parla en clau de comèdia, de relacions laborals i corrupció política.

Des del 6 d’octubre, s’han dut a terme quatre dies de combats i dues semifinals on vuit autors teatrals de diferents generacions han presentat, en lectura dramatitzada, els seus textos breus (40 minuts) de dos en dos i s’han anat eliminant per les votacions del públic assistent. En aquesta gran final, els autors semifinalistes han comptat amb uns repartiments de luxe, formats per Joel Joan i Laia Marull, en el cas de Daniela Feixas, i Pere Ponce i Àgata Roca per al text guanyador.

La quarta entrega del Torneig de Dramatúrgia Catalana, coordinada per Cristina Clemente, ha comptat amb la participació d’Álex Mañas, Iván Morales, Rodolf Sirera, Manel Dueso, Carles Mallol, Toni Gomila, Daniela Feixas i el guanyador Roger Peña.

IV Torneig de Dramatúrgia Catalana

Sessions dels combats:

1r combat: dilluns 6 d’octubre, 20h Carles Mallol vs. Álex Mañas

2n combat: dilluns13 d’octubre, 20h Toni Gomila vs. Iván Morales

3r combat: dilluns 20 d’octubre, 20h Daniela Feixas vs. Rodolf Sirera

4t combat: dilluns 3 de novembre, 20h Manel Dueso vs. Roger Peña

1a semifinal: dilluns 10 de novembre, 20h Carles Mallol vs Daniela Feixas

2a semifinal: dilluns 17 de novembre, 20h Roger Peña vs Toni Gomila

Gran final: dilluns 1 de desembre, 20h Daniela Freixas vs Roger Peña


Mostrar más

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba