En cartel

Dos producciones de Temporada Alta en el Teatre Borràs de Barcelona

El 25 de octubre es el último día para poder disfrutar con ‘Tierra Baixa y Lluís Homar’ la adaptación del clásico de Guimerà interpretado por el propio Homar y dirigido por Pau Miró que ha cosechado un gran éxito de crítica y público. La segunda propuesta llega el 29 de octubre, ‘Una altra pel·lícula’ de Julio Manrique. Ambas son producciones del Festival Temporada Alta de Girona y estarán en el Teatre Borràs de Barcelona.

 

L’adaptació del clàssic de Guimerà per a una sola veu dirigida per Pau Miró va ser un èxit rotund de crítica i públic en la seva primera temporada, i va conquerir el Premi Max al millor actor protagonista. L’espectacle produït per Temporada Alta amb la coproducció de Lluís Homar, també va estar nominat a millor disseny d’il·luminació i millor adaptació o versió teatral. El Teatre Borràs de Barcelona tornarà a acollir aquest tour de force amb què Homar desplega tota la seva mestria al servei d’un dels textos més populars del teatre català, alhora que reconnecta una obra canònica amb el públic del segle XXI.

Julio Manrique torna a David Mamet després de dirigir Els boscos i American Buffalo amb ‘Una altra pel·lícula’ (Speed-The-Plow), una comèdia frenètica carregada d’una dura crítica a la indústria cinematogràfica. El muntatge, produït per Temporada Alta amb coproducció amb La Brutal, s’estrenarà al Festival de Tardor de Catalunya el 23 d’octubre i arrancarà la temporada al Teatre Borràs de Barcelona sis dies més tard. Des d’una fluïdesa argumental molt addictiva, Mireia Aixalà, David Selvas i el mateix Manrique donen vida als protagonistes d’aquesta sàtira ferotge sobre el capitalisme.


Mostrar más

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba